-->

6 Ağustos 2014 Çarşamba

Vişne Reçeli Tarifi

Vişne Reçeli
  • Vişne Reçeli Tarifi

  • Vişne reçeli malzemeleri, vişne reçeli nasıl yapılır, vişne reçeli tarifi, vişne reçeli yapılışı

  • Kahvaltı masalarınızı süsleyen reçellerden en çok rağbet göreni belkide vişne reçelleridir. Yazımızdaki vişne reçeli malzemelerini kullanıp aşağıda anlatılan vişne reçeli tarifi maddelerini takip ederek kolaylıkla vişne reçeli yapabilirsiniz, afiyet olsun.

  • Vişne Reçeli Tarifi:
  • Vişne Reçeli Malzemeleri ...
  • Bir kg. vişne,
  • Bir buçuk kg. toz şeker,
  • Bir limon suyu.

  • Vişne Reçeli Yapılışı, Vişne Reçeli Tarifi, Vişne Reçeli Nasıl Yapılır ?
  • Reçelimizi yapmaya başlarken önce vişneleri çöplerinden ayıklayınız ve yıkayınız. Sonra çekirdeklerini çıkartınız. Tencereye bir kat vişne, bir kat şeker koyarak bir gün bekletiniz.
  • Sonra yüksek ateşte koyulaşana kadar köpüklerini alarak kaynatınız.
  • Koyulaşmaya başladığında ateşi kapatmadan yaklaşık 10-15 dakika evvel limon suyu ekleyiniz.
  • Son olarak vişne reçeli soğuduktan sonra kavanoza boşaltarak kullanabilirsiniz, afiyet olsun.

  • Vişne Reçeli, Vişne reçeli malzemeleri, vişne reçeli nasıl yapılır, vişne reçeli tarifi, vişne reçeli yapılışı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rastgele Yemek ve Pasta Tarifleri