-->

12 Ağustos 2014 Salı

Budaklı Bisküvi Tarifi


Budaklı Bisküvi
  • Budaklı Bisküvi Tarifi


  • Budaklı Bisküvi Malzemeleri, Budaklı Bisküvi Nasıl Yapılır, Budaklı Bisküvi Yapılışı, Budaklı Bisküvi Tarifi

  • İkramlarınızda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz bisküvilerden olan leziz budaklı bisküviler yapmak için bu yazımızdaki budaklı bisküvi malzemelerini kullanın ve budaklı bisküvi nasıl yapılır maddelerini takip ediniz, afiyet olsun.

  • Budaklı Bisküvi Tarifi:
  • Budaklı Bisküvi Malzemeleri ...
  • Bir buçuk su bardağı şeker,
  • Dört adet yumurta,
  • Bir su bardağı çekirdeksiz üzüm,
  • Bir su bardağı iri dövülmüş ceviz,
  • Üç su bardağı un,
  • Bir su bardağı eritilmiş margarin,
  • Bir çay kaşığı kabartma tozu.

  • Budaklı Bisküvi Yapılışı, Budaklı Bisküvi Tarifi, Budaklı Bisküvi Nasıl Yapılır ?
  • Bisküvimizi yapmaya başlarken evvela yumurtayı, şekeri ve eritilmiş soğuk yağı karıştırı­nız ve bu karışıma, karbonatla elenmiş unu, üzümü ve cevizi ekleyerek güzelce karıştırınız,
  • Sonra bu hamurdan, ceviz iriliğinde parçalar kopartarak, yağlanmış fırın tepsisine, şekil vermeden diziniz,
  • Son olaraksa orta ısılı fırında, pembeleşinceye kadar pişiriniz ve servis tabağına alınız. Afiyet olsun.
  • (Not: Bu bisküvinin en belirgin özelliği, görünüşünün pürüzlü ve gelişi güzel olması.)
Kaynak: Budaklı Bisküvi Tarifi
  • Budaklı Bisküvi Malzemeleri, Budaklı Bisküvi Nasıl Yapılır, Budaklı Bisküvi Yapılışı, Budaklı Bisküvi Tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rastgele Yemek ve Pasta Tarifleri