- Budaklı Bisküvi Tarifi
- Budaklı Bisküvi Malzemeleri, Budaklı Bisküvi Nasıl Yapılır, Budaklı Bisküvi Yapılışı, Budaklı Bisküvi Tarifi
- İkramlarınızda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz bisküvilerden olan leziz budaklı bisküviler yapmak için bu yazımızdaki budaklı bisküvi malzemelerini kullanın ve budaklı bisküvi nasıl yapılır maddelerini takip ediniz, afiyet olsun.
- Budaklı Bisküvi Tarifi:
- Budaklı Bisküvi Malzemeleri ...
- Bir buçuk su bardağı şeker,
- Dört adet yumurta,
- Bir su bardağı çekirdeksiz üzüm,
- Bir su bardağı iri dövülmüş ceviz,
- Üç su bardağı un,
- Bir su bardağı eritilmiş margarin,
- Bir çay kaşığı kabartma tozu.
- Budaklı Bisküvi Yapılışı, Budaklı Bisküvi Tarifi, Budaklı Bisküvi Nasıl Yapılır ?
- Bisküvimizi yapmaya başlarken evvela yumurtayı, şekeri ve eritilmiş soğuk yağı karıştırınız ve bu karışıma, karbonatla elenmiş unu, üzümü ve cevizi ekleyerek güzelce karıştırınız,
- Sonra bu hamurdan, ceviz iriliğinde parçalar kopartarak, yağlanmış fırın tepsisine, şekil vermeden diziniz,
- Son olaraksa orta ısılı fırında, pembeleşinceye kadar pişiriniz ve servis tabağına alınız. Afiyet olsun.
- (Not: Bu bisküvinin en belirgin özelliği, görünüşünün pürüzlü ve gelişi güzel olması.)
Budaklı Bisküvi Malzemeleri, Budaklı Bisküvi Nasıl Yapılır, Budaklı Bisküvi Yapılışı, Budaklı Bisküvi Tarifi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder