-->

6 Ağustos 2014 Çarşamba

Papatya Tatlısı Tarifi


Papatya Tatlısı
  • Papatya Tatlısı Tarifi


  • Papatya Tatlısı Malzemeleri, Papatya Tatlısı Yapılışı, Papatya Tatlısı Tarifi, Papatya Tatlısı Nasıl Yapılır

  • Sevdiklerinize ikram edebileceğiniz leziz ve sevimli görünümlü papatya tatlıları yapmak için aşağıdaki papatya tatlısı malzemelerini kullanıp papatya tatlısı tarifi maddelerini izlemeniz yeterlidir. Afiyet olsun.

  • Papatya Tatlısı Tarifi:
  • Papatya Tatlısı Malzemeleri ...
  • Bir su bardağından 2 parmak az ayçiçek yağı,
  • 2 adet yumurta,
  • 2 kahve fincanı toz şeker,
  • 1 paket kabartma tozu,
  • 1 paket kakao,
  • Aldığı kadar un (Hamur biraz katı olacak).

  • Papatya Tatlısı Yapılışı, Papatya Tatlısı Tarifi, Papatya Tatlısı Nasıl Yapılır
  • Papatya Tatlısı yapmak için evvela yumurta, şeker ve yağı karıştırınız,
  • Un ve kabartma tozunu ilave edip yoğurunuz,
  • Sonra hamurun bir kısmını ayırarak içine kakao ilave ediniz,
  • Yoğurdunuz hamurlardan fındık büyüklüğünde küçük toplar ayırarak ortasındaki top kakaolu, etrafındakiler beyaz olmak üzere papatya şekli veriniz, (6 tane beyaz ortalarına kakaolu top)
  • 170 derecede yaklaşık 25 dakika pişiriniz,
  • Yağlanmış tepsiye sıralayınız,
  • Şurubu: 4 su bardağı şeker, 4 su bardağı su
  • Soğuk şurup, fırından çıkan sıcak papatyaların üzerine dökülür.
  • Papatya Tatlısı Malzemeleri, Papatya Tatlısı Yapılışı, Papatya Tatlısı Tarifi, Papatya Tatlısı Nasıl Yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rastgele Yemek ve Pasta Tarifleri