-->

16 Ağustos 2014 Cumartesi

Arnavut Biberi Turşusu Tarifi


Arnavut Biberi Turşusu
  • Arnavut Biberi Turşusu Tarifi






  • Arnavut biberi turşusu nasıl yapılır, arnavut biberi turşusu yapılışı, arnavut biberi turşusu malzemeleri, arnavut biberi turşusu tarifi


  • Evinizde kolayca arnavut biberi turşusu yapmak için aşağıdaki malzemeleri kullanmanız ve arnavut biberi turşusu nasıl yapılır yönergelerini takip etmeniz yeterlidir. Afiyet Olsun.

  • Arnavut Biberi Turşusu Tarifi:
  • Arnavut Biberi Turşusu Malzemeleri ...
  • İki kg. Arnavut biberi,
  • Bir kg. olgun domates,
  • İki baş sarımsak,
  • Bir demet maydanoz,
  • Bir demet dereotu,
  • Bir şişe sirke,
  • Yeteri kadar tuz.

  • Arnavut Biberi Turşusu Tarifi, Arnavut Biberi Turşusu Yapılışı, Arnavut Biberi Turşusu Nasıl Yapılır ?
  • Turşumuzu yapmaya başlarken önce tencereye bir şişe sirke koyunuz, içine biberler ilave ederek 2-3 dakika kadar kay­natınız (acısını almak için), süzünüz ve soğutunuz. 
  • Sonra farklı bir tencerede domatesleri rendeleyerek 10 dakika kadar pişiriniz.
  • Domatesler ılık hale gelince, robottan geçi­rilmiş sarmısaklar, maydanoz ve dereotu ekleyiniz. Soğutunuz tuzu koyup karıştırınız.
  • Son olarak kavanoza, bir kat haşlanmış biber, üzerine örtecek kadar domates, sos şeklinde kavanoz dolana kadar kat kat aynı şekilde yapılır. En üste bir su bardağı sirke koyunuz. Ağzını sıkıca kapatınız ve soğuk bir yerde saklayınız. Afiyet Olsun.

  • Arnavut biberi turşusu nasıl yapılır, arnavut biberi turşusu yapılışı, arnavut biberi turşusu malzemeleri, arnavut biberi turşusu tarifi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rastgele Yemek ve Pasta Tarifleri